
روغن ذرت و کانولا هر دو از روغنهای گیاهی هستند که برای آشپزی و سرخ کردن مناسباند و در کنار این نیز میتوان در انواع سالاد از آنها بهره برد. با این حال تفاوت میان روغن ذرت و کانولا، مسئلهای است که برای بسیاری از افراد، ابهاماتی دارد. چنانچه شما هم به دنبال آشنایی با تفاوتهای اصلی میان روغن ذرت و کانولا هستید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

نکاتی درباره روغن ذرت
روغن ذرت یکی از روغنهای گیاهی پرمصرف و البته پرکاربرد است که به دلیل نقطه دود بالا، علاوه بر پخت و پز برای سرخ کردن مواد غذایی نیز به کار میرود. به همین دلیل هم هست که بسیاری از افراد، این روغن را جایگزین خوبی برای سایر روغنها میدانند.
مزایای روغن ذرت
طبیعی است که آگاهی از یک محصول موجود در بازار میتواند لازمه سلامتی ما باشد. به همین دلیل هم در این مطلب از مجله زر اویل، نگاهی جامع بر روی مزایای این محصول میاندازیم تا در نهایت با خیالی آسودهتر، دست به خرید و استفاده از آن بزنیم:
- ارزش غذایی بالا
- سرشار از ویتامین E
- دارای اسیدهای چرب غیراشباع
- حاوی آنتی اکسیدان
- منبعی از امگا 6 و امگا 9
- آبرسانی برای پوست و مو
- تأثیر در مکانیزم دفاعی بدن

روغن ذرت زر اویل
کمپانی زراویل با توجه به میزان ارزش غذایی روغن ذرت، این محصول را در دستهبندی محصولاتش گنجانده است. به همین دلیل هم روغن ذرت زر اویل با برخورداری از چنین ویژگیهایی در میان بهترینها میدرخشد:
- برخورداری از ویتامین E، آنتی اکسیدان، امگا 6 و امگا
- بدون پالم
- نقطه دود بالا و مناسب برای تفت دادن، پخت و پز و سالاد
روغن ذرت زر اویل با حجمهای 900 میلی لیتر و 1.8 لیتری در بازار موجود است و میتوانید آن از طریق لینک زیر تهیه کنید.
مشخصات روغن ذرت زراویل
- شماره پروانه بهداشت: 1450/ظ/49
- نوع بستهبندی: بطری
- حالت روغن: مایع
- موارد استفاده: سالاد، پخت و پز
نکاتی درباره روغن کانولا
کانولا، نوعی روغن گیاهی است که از گونهای از کلزا استخراج میشود و دارای اروسیک اسید پایین است. دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست استروغن کانولا (روغن گیاهی به همین نام که در کانادا میروید) به عنوان یک روغن خوراکی (کانولا اویل) که از کاشت گونههای مختلف بذر در زمینهای مخصوصِ کاشت دانههای روغنی تولید میگردد، شناخته میشود.
خواص و مزایای روغن کانولا
روغن کانولا در بین روغنهای گیاهی و از نظر مقدار اسید اولئیک (امگا 9) بعد از روغن زیتون، مقام دوم را دارد، اما طبیعتاً سایر ویژگیهای این نوع روغن نیز آن را به یکی از بهترین انتخابها تبدیل کرده است:
- مقدار بسیار کم اسید چرب اشباعشده
- حاوی مقادیر مناسبی از چربیهای امگا 6
- کاهش ابتلا به سرطان
- کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی
- حاوی ویتامین E و K

تفاوت روغن ذرت و کانولا
پس از بررسی کامل ویژگیهای روغن ذرت و کانولا، نوبت به بررسی نقاط اشتراک و تفاوت میان آنها میرسد:
نقاط اشتراک روغن ذرت و کانولا:
- هر دو از یک میزان کالری و چربی برخوردارند.
- هر دو بدون شکر، کربوهیدرات و کلسترول هستند.
- هر دو کالری بالایی دارند.
تفاوت روغن ذرت و کانولا:
- تفاوت در میزان اسیدهای چرب ضروری
- تفاوت در میزان اسید چربهای اشباعشده
روغن ذرت و کانولا زراویل
احتمالاً در کنار تمامی توضیحاتی که تا به اینجا برایتان مطرح کردیم، شما هم در انتخاب روغن ذرت و کانولا دچار تردید شدهاید. به همین دلیل هم باید بگوییم که زر اویل با تولید یک محصول باورنکردنی در سبد کالای خود، این ابهام را برایتان برطرف کرده است. شما میتوانید با استفاده از روغن مایع مخلوط ذرت و کانولای زر اویل، با یک تیر دو نشان بزنید و به بهترین انتخاب برسید.
کلام آخر
همانطور که گفته شد هر کدام از روغنهای ذرت و کانولا خواص منحصربهفرد خودشان را دارند، اما اگر بخواهیم یک گزینه بهتر برای انتخاب داشته باشیم با توجه به مزایای گفتهشده بهتر است برای بهرهمندی از مزایای روغنها، از هر دو روغن استفاده کرد. زراویل با بررسیهای انجامداده بر هر دو گیاه ذرت و کانولا، یک محصول متفاوت به نام روغن ذرت و کانولا زراویل ارائه داده که مجموع خواص این دو گیاه را در خود گنجانده است.
خواص روغن ذرت و کانولا زراویل
- حاوی اسیدهای چربی ضروری (امگا 3،امگا 6 و امگا 9)
- حاوی مقادی زیادی فیتواسترول و در نتیجه، کمک به پایین آمدن سطح کلسترول
- روغن بدون پالم
- مناسب پخت وپز و سالاد