مجموعه زر اویل در طی سالهای فعالیت خود با کمک گروه صنعتی و پژوهشی و همینطور مبتنی بر استانداردهای سلامت به تولید روغن ذرت با بالاترین کیفیت در میان رقبا میپردازد و آن را به بازار مصرفی مشتریان خود وارد میکند. روغن ذرت زر اویل در حال حاضر به دلیل کیفیت بالای تولید در رده باکیفیتترین روغنهای سرخکردنی بازار قرار گرفته و به عنوان شایستهترین محصول از نظر مصرفکننده نیز معرفی شده است. در این مطلب تصمیم داریم تا از روش تهیه روغن ذرت در زر اویل برایتان بگوییم تا با دلیل شایستگی و کیفیت این محصول نیز آگاه شوید.

درباره روغن ذرت
به طور کلی روغن ذرت به عنوان یکی از روغنهای گیاهی سالم شناخته شده است. این روغن به دلیل نقطه دود بالا در برابر حرارت بالا، مقاومت خوبی از خود نشان میدهد و برای تفت دادن، پخت و پز و سالاد نیز بسیار مناسب است. از دیگر ویژگیهای بارز این محصول میتوان به این موارد اشاره کرد:
- سرشار از ویتامین E
- حاوی آنتیاکسیدان
- دارای امگا 6 و امگا 9
تهیه روغن ذرت در زر اویل
برای تهیه روغن ذرت از یک فرایند پالایشی پیچیده استفاده میشود که حساسترین بخش در تهیه روغن ذرت باکیفیت نیز در همین فرایند خواهد بود، زیرا در صورتی که فرایند پالایشی و روغنگیری آن اشتباه باشد امکان ایجاد ویژگیهای جدید در این روغن افزایش پیدا خواهد کرد. جالب است بدانید در حین تهیه روغن ذرت، درصد زیادی از مواد معدنی موجود در آن از بین میرود، با این حال همچنان مقدار زیادی ویتامین E در آن باقی میماند.
ناگفته نماند که زر اویل دارای اولین پالایشگاه تخصصی غلات در ایران است و به عنوان بزرگترین پالایشگاه غلات خاورمیانه نیز شناخته میشود که با تکنولوژی روز دنیا، به تولید جوانههای ذرت میپردازد و از آنها در تولید روغن ذرت باکیفیت استفاده میکند. در نتیجه روغن ذرت زر اویل به عنوان یک روغن خالص با جدیدترین متد روز، روغنگیری و تصفیه میشود.
ویژگیهای منحصربهفرد روغن سرخکردنی زر اویل
- عدم وجود پالم
- نقطه دود بالاتر از 220 درجه سانتیگراد
- پایداری اکسیدانی و عدم واکنش سریع با اکسیژن در دمای بالا
- برخورداری از اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع
درباره زر اویل
گروه صنعتی زر اویل با تکیه بر توان و تخصص نیروهای انسانی جوان، در سال 1394 به تأسیس اولین پالایشگاه دانشبنیان غلات در کشور اقدام نمود و در حال حاضر نیز به نام پالایشگاه غلات زر، مشغول فعالیت و خدمترسانی است. این پالایشگاه به دلیل نحوه تولید متفاوت در جداسازی ذرت و استفاده از بهترین مواد اولیه، توانسته است یک محصول باکیفیت تولید کند و جایگاه شایستهای را در بین مصرفکنندگان داشته باشد.

کلام آخر
روش تهیه روغن ذرت جهت تولید باکیفیت آن، شرط ماجرا است و با توجه به آنچه در این مطلب گفته شد به دلیل تولید جوانه ذرت در پالایشگاه غلات زر و نحوه جداسازی آن با بهروزترین متدهای دنیا، زر اویل با بهترین روش تهیه روغن ذرت توانسته جایگاه والایی در بین برندهای معتبر داشته باشد و به همین دلیل هم روش تهیه روغن ذرت در زر اویل، قدم بزرگی برای کیفیت مطلوب آن به حساب میآید.