
لاوا کیک یک کیک شکلاتی بسیار آسان و خوشمزه است که در کمترین زمان ممکن آماده میشود. برای خواندن طرز تهیه این کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه لاوا کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل
- تخم مرغ کامل ۱عدد
- زرده تخم مرغ ۱عدد
- روغن ۲ق.غ
- شکلات آب شده ۴ق.غ
- آرد سفید ۲ق.غ
طرز تهیه لاوا کیک به همراه روغن ذرت و کانولا زر اویل
قالب مورد نظر خود را انتخاب و با کمی کره چرب کنید. سپس کمی آرد و پودر شکلات دور قالب بریزید.
تخممرغ ها را با چنگال کمی بهم بزنید (نباید خیلی هم بخورد) سپس شکلات آب شده و روغن ذرت و کانولا زر اویل را به آن اضافه کنید.
در این مرحله آهسته آهسته آرد سفید را اضافه کرده و مرتب هم بزنید. سپس مخلوط مواد را داخل قالب مورد نظر خود بریزید.
فر را به مدت 20 دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه قالب را درون آن قرار دهید.
در این مرحله میتوانید با سس شکلات، بستنی و توت فرنگی تزئین کنید.